پورمحمدی گفت: بیشتر کسانی که از میان نمایندگان کنونی مجلس صلاحیتشان در هیاتهای اجرایی تایید نشده است مربوط به جناح اکثریت هستند
که این نشان می دهد گرایش سیاسی داوطلبان نمایندگی برای هیاتهای اجرایی تفاوتی ندارد.وزیر کشور گفت : وزارت کشور در دولت پیش ، پاسخ استعلام مراجع چهارگانه درباره برخی نامزدهای مجلس را به هیاتهای اجرایی ارسال نکرده است . وی افزود : تفسیر مسئولان وزارت کشور در دولت سابق آن بود که می توانند برخی استعلامها را به هیات های اجرایی ارسال نکنند اما ما پس از بررسی دقیق قانون متوجه شدیم که وزارت کشور مجاز به تفکیک پاسخ استعلام ها نیست وباید همه استعلامها به هیاتهای اجرایی ارسال شود. پورمحمدی تصریح کرد : اگر دیگران به این بحث ها دامن نزنند و به توضیحات ما کفایت کنند ما وارد این گونه فضاها نمی شویم وگرنه توضیح بیشتر خواهیم داد.
وی گفت : بر اساس قانون انتخابات کشور ، مدارک همه داوطلبان نمایندگی مجلس که ثبت نام کرده اند باید به مراجع استعلامی فرستاده شود تا اگر آن مراجع سوابقی از داوطلبان دارند برای ما ارسال کنند و ما نیز موظفیم گزارشهای مراجع را بدون کم و کاست برای هیاتهای اجرایی ارسال کنیم.
وزیر کشور ، تصمیم گیری درباره صلاحیت افراد را مربوط به هیات های اجرایی دانست و افزود: ما از هیاتهای اجرایی خواسته ایم که فقط براساس مستندات قانونی تصمیم گیری شود و خارج از آن تصمیم گرفته نشود.
پورمحمدی گفت : فقط براساس ماده 50 قانون انتخابات برای آگاهی از حسن شهرت افراد هیاتهای اجرایی باید تحقیقات محلی کنند که بر اساس آن هیاتهای اجرایی موظفند منوط به دریافت گزارش های مبتنی بر سوء شهرت افراد ، تحقیقات محلی کنند و اگر گزارش درست نبود ترتیب اثر ندهند.