دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امیدوارم چهرههایی وارد مجلس هشتم شوند که همچون مجلس ششم، افراطیگری، رادیکالیسم و غوغاسالاری را وجه همت خود نسازند و واقعیت آن است که مجلس در دورههای گذشته به دلیل حاکمیت افراطیون تضعیف شد. دکتر محسن رضایی در دیدار با شاخه دانشجویان و
جوانان جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی افزود: اصولگرایان وحدت را سرلوحه قرار دهند و هر قدر میتوانند، مجموعهها، ظرفیتها و طیفهای مختلف این جریان اصیل را انسجام بخشند تا با عزمی بلند و همتی مردانه در جهت خدمت به مردم گامی دیگر بردارند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر جریان اصولگرایی دارای2رسالت مهم است، گفت: حفظ نظام و بالابردن کارآمدی نهادهای در اختیار اصولگرایان (دولت، مجلس و ...)2رسالت مهم اصولگرایان است و با این شرط وظیفه اصولگرایان، سخت و دشوار است.
وی افزود: به رغم گشایشهای خوبی که در سایه کار و تلاش دولت نهم و مجلس هفتم صورت گرفته است اما همچنان ناکارآمدیهایی وجود دارد که بایستی در جهت رفع آن تلاش کرد.
وی خاطرنشان کرد: اگر اصولگرایان وحدت خود را در زیر سایه روحانیت بازیابی نکنند و کارآمدی نهادهای در اختیار را افزایش ندهند، رقبای آنها جلو خواهند آمد و دولت و مجلس را در اختیار میگیرند.رضایی افزود: در صورت ورود چهرههایی از دوم خرداد در مجلس هشتم، امیدوارم چهرههایی از این جریان وارد شوند که همچون مجلس ششم، افراطیگری، رادیکالیسم و غوغاسالاری را وجه همت خود نسازند.
وی افزود: البته ظاهراً بزرگان جبهه دوم خرداد تلاش دارند تا چهرههای افراطی این جبهه را خود حذف نمایند تا چهرهای معتدل از این جریان عرضه نمایند.
رضایی به ارتقاء مجلس هشتم و بازگشت آن به جایگاه اصلی تاکید کرد و گفت: واقعیت آن است که مجلس شورای اسلامی در دورههای گذشته به دلیل حاکمیت افراطیون تضعیف شد. در مجلس هفتم هم علیرغم گامهای خوب و جدی که برای پاسخ به مطالبات مردم برداشته شد لیکن در دو سال اخیر نتوانست یا نخواست در رأس امور باشد و این نقیصه بزرگ باید توسط مجلس هشتم جبران شود و مجلس قدرتمندی چون مجالس اول و دوم شکل گیرد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه وحدت بدون حضور روحانیت، معنایی ندارد، گفت: نقشآفرینی و حضور تمامی جریانهای اصولگرایی با قبول مرجعیت و مرکزیت روحانیت معنا مییابد و هیچگاه نباید جایگاه و نقش محوری روحانیت مورد تضعیف قرار گیرد.
وی افزود: از طرف دیگر نخبگان جریان اصولگرا باید به شدت مراقبت کنند که جریان اصولگرایی مترادف با "جریان راست" در افکار عمومی قرار نگردد، چرا که این ترفندی است که رقبای آنها به شدت دنبال آن هستند تا بدین وسیله از محبوبیت جریان اصولگرا بکاهند.
وی با بیان این مطلب که نمیتوان از چتر فراگیر اصولگرایی بدون حضور روحانیت سخن گفت و این حرکت را بدون حضور روحانیت و همه طیفها از مجموعه اصولگرایی جلو برود، اظهار داشت: احزاب، تشکلها و جریانات اصولگرا همه و همه باید در مجموعه اصولگرایان نقشآفرینی کنند.
رضایی به طراحی شعار و گفتمان مورد نیاز اصولگرایان برای انتخابات مجلس هشتم اشاره کرد و گفت: گفتمان و شعار غالب در این انتخابات "اقتصاد" است و "برنامه محوری" انتظاری است که از مجلس آینده میرود و امید است که چنین باشد.
وی با اشاره به لایحه بودجه سال 87 گفت: ایجاد تحول در بودجه نباید در راستای دولتی شدن بیشتر بودجه باشد. لایحه بودجه سال 87 به جای خصوصی سازی، اختیارات وزراء را گسترش داده است.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام حمایت از دولت نهم را یک امر ضروری ذکر کرد و گفت: باید از دولت نهم حمایت کرد. این حمایت چه به صورت نقد و چه به صورت طرفداری میتواند صورت گیرد. اگر نقدی هم داریم باید نقد سازنده باشد، نقد سازنده موجب تقویت دولت خواهد بود.
در این جلسه مجتبی توانگر دبیر شاخه جوانان جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گفت: تاکید متدینین بر وحدت اصولگرایان امر مسلم و به حقی است که خردمندان سیاستورز اصولگرا را باید بیدار نماید تا با تنازل از خواستههای خود، مسیر همگرایی و وحدت را در جبهه اصولگرا هموار نمایند.
وی افزود: اصولگرایان با درک شرایط داخلی و بینالمللی به گونهای حرکت نمایند که مجلس آینده، مجلسی کارآمد، اصولگرا و همگام با دولت اصولگرا باشد.
وی اضافه کرد: جمعیت ایثارگران همواره تاکید داشته که نباید اصولگرایی را در همین سه ضلع موجود در جبهه متحد محدود نماییم چرا که آسیبشناسی گذشته نشان میدهد خلاصه کردن اصولگرایان در یک گروه و جبهه سیاسی، برخورد انحصاری و عدم مشارکت دیگران، موجب لطمه به جریان اصیل اصولگرایان شده است.
توانگر افزود: ایثارگران با تاکید بر فراگیری اصولگرایان، ساز و کار جبهه متحد اصولگرایان را ساز و کاری کارآمد و مثبت میداند که بایستی تلاش کنیم این ساز و کار تقویت شود.